Tjenester
Vi hjelper deg gjerne!

Har du behov for større hus – tilbygg, ombygg eller påbygg? Eller kanskje vil du bygge en ny hytte? Hos oss er ingen oppdrag før store og ingen for små. Våre håndverkere har lang erfaring. Vi hjelper deg å finne kostnadseffektive løsninger. Vi vurderer hvilke tiltak det er lurt å starte med, hvilke tiltak som er kostnadseffektive og fornuftige å gjøre samtidig, og hvordan du allerede nå kan legge til rette for senere tiltak. Sammen med våre søsterselskaper Trysil Element AS, Trysil Snekkeri AS og Trysil Murmester AS, tilbyr vi bland annet tjenestene nedenfor.

Slider
Tjenester
Vi hjelper deg gjerne!

Har du behov for større hus – tilbygg, ombygg eller påbygg?.....eller kanskje vil du bygge en ny hytte? Hos oss er ingen oppdrag før store og ingen for små. Sammen med våre søsterselskaper, Trysil Element AS, Trysil Snekkeri AS og Trysil Murmester AS, tilbyr vi bland annet tjenestene nedenfor.

Image is not available
Slider
Påbygg & renovering

Vi bygger nytt, vi bygger til og vi gjør din bolig mer energieffektiv og modern.

Hus & hytter

Råbygg, snekker- eller nøkkelferdig? Du velger...

Garasje

Trenger du et sted for bilen din? Vi leverer garasje og carporter, enten som råbygg eller som ferdige leveranser.

Betong

Vi driver med alt innen betong. Grunnmur, kjeller, plater, radon og isolering.

Vindu & dør

Treglass og lave u-verdier hjelper deg å redusere energiforbruket.

kitchen
Kjøkken & baderom

Kvalitetskjøkken og baderom fra kjente internasjonale leverandører.

Interiør

Senger, oppbevaring, skistativ, kjøkkenmøbler er eksempel på interiør som kan plassbygges og spesialtilpassas etter dine ønsker.

Tak & vegger

Prefabrikkerte takverk og veggelementer.

Flis & Mur

Flislegging, flytsparkling, pussing, steinmurer m.m.

cad/cam

Har du en ide om hvordan du kunne tenke deg å gjenoppbygge, men er ikke helt sikker på hvordan det ville se ut i virkeligheten? La oss vise deg!

Noe specielt du er ute etter?

Dette er bare et utvalg av tjenestene vi tilbyr
ikke nøl med å kontakte oss selv om det du leter etter ikke er nevnt.

Slider
Slider
Våre byggmestere har lang erfaring og vi hjelper deg å finne kostnadseffektive løsninger

Vi vurderer hvilke tiltak det er lurt å starte med, hvilke tiltak som er kostnadseffektive og fornuftige å gjøre samtidig, og hvordan du allerede nå kan legge til rette for senere tiltak.

{
Befaring på stedet
l
Skisser & tegninger
Kostnads-kalkyler & beregninger
Søknader
Utførelse

Fra tanke til nøkkel i hånden – vi gjør jobben

Vårt mål er å levere produkter av høyeste kvalitet. Du som kunde føler deg trygg gjennom hele prosessen. Vi hjelper deg fra første kontakt til drømmen din er realisert. Ta en titt i Byggmanns prosjektkataloger nedenfor for inspirasjon eller for å finne ditt hus/hytte. Vi er medlem av Byggmann og bygger alle deres hytter, hus og garasjer. Vi tilpasser dem gjerne helt etter dine ønsker. Selvfølgelig er det også mulighet til å bygge ditt drømmeprosjekt basert helt på dine ønsker. Vi er fleksible og hjelper deg – hos oss er alt mulig!

Vi vil gjerne høre fra deg!

Ser du noe du liker? Send oss en henvendelse ved å fylle ut skjemaet til høyre. Du kan også sende kontakte oss på vanlig måte. Ikke glem å like oss på facebook!

 

Vi vil gjerne høre fra deg!

Ser du noe du liker? Send oss en henvendelse ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Du kan også sende kontakte oss på vanlig måte. Ikke glem å like oss på facebook!

Vi vil gjerne høre fra deg!

Ser du noe du liker? Send oss en henvendelse ved å fylle ut skjemaet til høyre. Du kan også sende kontakte oss på vanlig måte. Ikke glem å like oss på facebook!